Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Rukous- ja raamattuideoita

latests

 • Rukous- & raamattuideoita
  Kerääkö Raamattusi pölyä kirjahyllyssä? Milloin muistat viimeksi edes rukoilleesi ajan kanssa? Kaikki me kristityt tiedämme, miten ihanaa on rukoilla ja miten viisas Raamattu on. Mutta sinäkin saatat kuulua niihin, jolta päivät ja viikot vilahtavat ohitse ilman, että tulet edes vilkaisseeksi Raamattuasi. Niin kuuluin minäkin. Minulla voi olla sinulle jotakin. Rukouspäiväkirja on rukoilemista kirjoittamalla. Se on ihanaa. Et tarvitse mitään erityisiä välineitä, sinun ei tarvitse ostaa mitään. Et tarvitse rahaa etkä viisautta. Etsit vain kotoa vihon, Raamatun, kynän ja puoli tuntia aikaa. Vaikkapa jo heti tänään? Lue lisää rukouspäiväkirjasta ja lataa ilmainen aloituspaketti täältä:
 • Miten rukouspäiväkirjaa kannattaa kirjoittaa? Kysymyksiä ja pohtimiani vastauksia
  Ei. Mutta suosittelen lämpimästi kuumaa kupillista herkullista juomaa rukouspäiväkirjahetkeesi. Miksi pitää kirjoittaa? Miksen voi vain rukoilla mielessäni? Kun kokeilet kirjoitusrukousta ensimmäisen kerran, tulet huomaamaan, että se on aivan erilaista kuin rukoilu mielessäsi. Kun näet rukoukset tekstinä paperilla, huomaat aivan eri tavalla, mitä olet sanomassa. Kirjoittaminen auttaa myös keskittymään. Kenties olet huomannut, että mielessä rukoillessa ajatus lähtee helposti harhailemaan ja keskittyminen herpaantuu. Kohta huomaat ajattelevasi ensi viikon ruokalistaa. Kynä kädessä ajatus sen sijaan pysyy helposti kasassa. On helpompaa olla läsnä. Rukouspäiväkirja on eräänlaista taideterapiaa, jossa on hengellinen puoli mukana.
 • Näin teet oman Rukouspäiväkirjan: opasvideo ja aloituspaketti
  Miten sinä aloitat aamusi? Haukkaatko jotakin kiireessä, selaat Hesaria tai uusimmat FaceBook-päivitykset tai riitelet puolison kanssa? Onko aamu hyvä hetki? Stressaava aamu aloittaa stressaavan päivän. Minulla on sinulle hyvän aamun tapa: rauhallinen, lempeä aamurukous. Hetki, jona muistat taas olla kiitollinen uudesta päivästä ja siitä, että sinua kannetaan. Aamukahvi Jeesuksen kanssa. Rukouspäiväkirja on päiväkirja, jota et kirjoita itsellesi vaan jumalalle. sen kirjoittaminen rukousta, itsetutkiskelua ja läsnäoloa. Laadin tämän oppaan, koska rukouspäiväkirja on ollut minulle elämänpelastus monien vuosien ajan. Näillä ohjeilla ja materiaaleilla saat aloitettua oman rukouspäiväkirjan helposti. Tässä tekemäni opasvideo rukouspäiväkirjahetken kulkuun: Rukouspäiväkirja sopii erityisesti sinulle, joka Pidät kirjoittamisesta tai piirtämisestä KaipaatJatka lukemista ”Näin teet oman Rukouspäiväkirjan: opasvideo ja aloituspaketti”
 • Raamattua värikkäinä pikku kortteina
  Suunnittelemaniani postereita tai kortteja lempikohdistani Raamatussa. Käytä vapaasti miten haluat omassa käytössä. Klikkaa haluamaasi korttia oikealla napilla ja valitse ”Tallenna nimellä…” Minulla on Kirkon keskusrahaston lupa näiden jakeiden julkaisemiseen. (DKIR/1228/02.03.02/2016) Jos vuoden 1992 käännöksen mukaisia tekstejä haluaa käyttää julkisesti, siihen täytyy pyytää (ilmainen) lupa.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s